به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ماکو
توصیه های تغذیه ای و بهداشتی برای تهیه نذورات در ایام محرم و صفر

شرایط توزیع نذورات و اطعام دهی در موکبها چگونه باید باشد ✔️ پخت و پز باید در شرایط بهداشتی انجام شود ✔️ حتما از ظروف مناسب در آشپزی استفاده شود ✔️ افراد توزیع کننده آب و غذا باید دارای کارت بهداشت باشند ✔️ از نمک های یددار بسته بندی شده و دارای مجوز ساخت ازسازمان غذا و دارو استفاده شود ���� کلیه مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشد و از مواد غذایی مشمول بسته بندی که مورد تایید وزارت بهداشت است استفاده شود. ■تشریح نحوه و روش های گندزدایی سبزی و میوه ها ■لزوم استفاده از دستکش های یکبار مصرف در هنگام آماده سازی و طبخ غذا ■غذاها را در دمای مناسب و سالم نگهداری کنید. ■باقیمانده غذا نباید بیش از 3 روز در یخچال باقی بماند و نباید بیش از یکبار مجددا گرم شود. ■همیشه از آب سالم و مواد خام سالم برای تهیه غذا استفاده کنید. ■در طبخ غذا از روغن با اسید چرب ترانس کمتر از 2 درصد و ترجیحا از روغن مایع با توجه به کاربرد آن استفاده شود. ■از برگرداندن روغن استفاده شده به ظرف اصلی و یا استفاده مکرر از روغن سوخته شده اکیدا" خودداری شودشعار ماه خودمراقبتی(از سوم تیرماه لغایت سوم مرداد ماه): "سواد خودمراقبتی، گام اول مشارکت اجتماعی و تاب آوری جامعه" .
نظر دهید